Loading...
Newborn video2022-06-02T06:57:33+00:00

Welkom op de wereld!

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!
Wauw, wat een bijzondere tijd. Een babybubbel vol met liefde. Kon de tijd maar even stil staan, want zo klein blijven ze maar even.
Ik leg jullie pasgeboren kindje graag voor jullie vast op video. Dan kunnen jullie de video opnieuw en opnieuw bekijken. Want bewegend beeld roept de mooiste, waardevolle herinneringen op. Ook superleuk voor jullie kindje later! Benieuwd hoe het filmen van zo’n newbornvideo precies in z’n werk gaat? Lees hier de blog.
Twijfel je nog? Eén ding is zeker, van een mooie newborn video krijg je nooit spijt. Het is namelijk een herinnering voor het leven.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ook als je papa of mama in spé bent en even wilt kijken of het wat voor je is. We bespreken samen de mogelijkheden en kijken of ik de juiste persoon voor je ben.
Ik kijk er nu al naar uit! Hopelijk tot snel! 😀

Prijzen newbornvideo

Bekijk hieronder de prijzenpakketten. Je kunt altijd nog achteraf bepalen of je je pakket wilt upgraden naar Plus. Ik lever dan de ruwe beelden eerst aan met een watermerk, zodat jullie kunnen beslissen of jullie deze ruwe beelden extra willen aanschaffen.

Newbornfilm

  • 1,5-2 uur filmen bij jou thuis
  • Inclusief afkoop muziekrechten
  • Resultaat: video van ongeveer 1,5 min.
  • Full HD kwaliteit
  • Gereed binnen 4 weken

Extra beelden

  • Ontvang extra beelden voor meerprijs.
  • Dit zijn de beelden die ook leuk zijn maar de final edit net niet hebben gehaald.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Reiskosten
– Tot eerste 100 km gratis, daarna €0,26/km
– €30 per uur reistijd.

Heb je vragen of interesse voor een newbornvideo? Neem gerust contact met mij op via onderstaande button.

Contact

Een uniek kraamcadeau!

Een newbornvideo cadeau geven? Een origineel kraamcadeau waar de kersverse ouders de rest van hun leven plezier van gaan krijgen! Bekijk hier De Filmhut-cadeaubon en bestel ‘m!

Bestel cadeaubon

Reviews

“Wij zijn super blij met het prachtige filmpje wat Ellen voor ons heeft gemaakt. Met een mix van muziek en de juiste beelden maakte het veel emoties los bij ons en onze naaste familieleden. Ellen filmt alles heel natuurlijk en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is absoluut geen ‘gemaakt’ filmpje. Ook vonden we dat Ellen erg leuke ideeën had wat uiteindelijk mooi past in het filmpje. Het is een mega dierbaar filmpje geworden waar we niet vaak genoeg naar kunnen kijken. Mocht je twijfelen om iets vast te laten leggen dan zal ik die twijfel wegnemen en adviseren gewoon contact te zoeken met De Filmhut. Foto’s en filmpjes zijn uiteindelijk de mooiste en dierbaarste herinneringen.”
Jordy & Lieske Hegeman
“Wij hebben voor onze zoon Felix een newbornvideo laten maken door Ellen. En wat zijn wij ontzettend blij én trots op deze prachtige video. Ellen heeft ervoor gezorgd dat elke keer bij het kijken van deze video het ons zó raakt en ontroerd. Deze beelden zijn zo waardevol en kostbaar. Ellen heeft telkens shots genomen van ons en van onze kleine zonder dat we het doorhadden. Wij gingen gewoon onze gang, waardoor de video heel natuurlijk is geworden. Lieve Ellen, dank voor de prachtige video die je voor ons hebt gemaakt. Onze familie en vrienden zijn ook enorm blij met deze prachtige, dierbare beelden.”
Edzard & Annelot Poppema
“Wij hebben van ons pasgeboren zoontje een new born video laten maken door Ellen. Het was een fijne en ongedwongen ochtend waarbij ze ons drietjes op film vastlegde. Ellen is heerlijk spontaan, lief én professioneel en gaf subtiele aanwijzingen waardoor de film er heel natuurlijk uitziet. Ook kwam ze zelf met leuke ideeën. We zijn heel erg blij met het resultaat en onze zoon later vast ook!”
Chantal & Bart

Bekijk newborn video’s:

FAQ’s

Wat zijn de extra beelden/ruwe beelden?2022-02-09T12:32:02+00:00

Dit zijn de beelden die ook heel leuk zijn, maar net niet de final video hebben gehaald. Voor een meerprijs kun je deze beelden bijkopen. Ik zorg er dan ook voor dat hier een leuk muziekje onder zit, zodat ook dit eigenlijk een video op zich is 😉

Kan ik de muziek onder de video zelf kiezen?2022-02-09T12:33:52+00:00

Dat hangt er vanaf of jullie de video straks online willen delen of lekker voor jullie zelf willen houden. Wanneer je de video online gaat delen via bijvoorbeeld social media, dan heb je te maken met auteursrechten. Ik ben aangesloten bij het muziekplatform Artlist, waar ik de muziek met muziekrechten afkoop. Dit zit voor jullie al bij de prijs inbegrepen. Wil je je video straks offline gebruiken (dus alleen voor eigen gebruik), dan kun je elk gewenst muziekje onder plaatsen. Geef dit dan ook gerust aan, zodat ik jullie gewenste muziek eronder kan zetten. Denk hier goed over na, want wil je uiteindelijk toch je video online delen, dan krijg je zeer waarschijnlijk een muziekrechten-claim en dat kan zorgen voor een flinke boete. En dat wil je uiteraard niet 😉

Hoe gaat een newbornvideo in z’n werk?2022-02-07T16:13:14+00:00

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten hoe het filmen van zo’n newbornvideo precies in z’n werk gaat. Want er staat waarschijnlijk niet iedere dag een camera op je neus 😉 In mijn blog heb ik mijn werkwijze uitgeschreven. Het filmen duurt ongeveer 2 uur. Daarin volgen we voornamelijk het ritme van jullie kleine, want dat valt nou eenmaal moeilijk te plannen. Ik heb uiteraard wat shots in gedachten wat we kunnen doen, maar laat het vooral ook weten als jullie zelf wensen hebben!

Titel

Ga naar de bovenkant