Een bedrijfsvideo? Helemaal 2023!

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Superleuk!
Bedrijfsvideo’s zijn een goede keuze om jouw verhaal te vertellen. Video wordt steeds vaker ingezet voor marketingdoeleinden en dat is niet voor niets. Zo worden video’s over het algemeen 1200(!) procent vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst. En 90% van de mensen die video’s bekijken zeggen dat video’s ze helpen in hun beslissingsproces. Lees deze en andere interessante facts over video als onderdeel van je marketing op Frankwatching.com. Video’s zijn dus een goede keuze om op te nemen in je marketingstrategie. Sterker nog, ik geloof dat het een must is om niet achter te blijven op je concurrenten. Met mijn marketingachtergrond help ik je graag met jouw videostrategie.
Bedrijfsvideo’s zijn enorm divers. Denk aan een bedrijfsuitje dat je wilt vastleggen, een algemene bedrijfsvideo om jouw product of service in beeld te brengen of het uitlichten van een vacature. Of misschien ben je wel op zoek naar meer videocontent voor social media?
De mogelijkheden zijn eindeloos en daarmee is dus ook iedere bedrijfsvideo maatwerk. Bekijk hieronder een prijsvoorbeeld van een bedrijfsvideo.
Neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte. We bespreken dan jouw wensen en kijken samen of ik de juiste persoon voor je ben.
Hopelijk tot snel!
Ja, ik wil zo’n bedrijfsvideo!

Klanten die je voor gingen:

Reviews

“Ellen moet je hebben. Ze gaat tot het uiterste om het resultaat te behalen dat je voor ogen hebt. Ze denkt ontzettend mee, is super professioneel en bovenal, het állerbelangrijkst, ze levert echt prachtig werk. Echt: wát fijn om zulke mooie videobeelden te hebben. Ik kan De Filmhut iedereen aanraden! Oh en wat ook heel leuk is, is om te zien dat dit echt haar passie is. Het plezier straalt er vanaf en die positieve energie is zo fijn om mee samen te werken!”

Sanne Beltman, Lily Fashion

“Wij hebben gekozen voor De Filmhut omdat wij op zoek waren naar een videograaf met een eigen, moderne stijl. Wij ervaarden de samenwerking als zeer prettig en professioneel.”

Autobedrijf Swager

“Als je het over De Filmhut hebt dan denk ik aan: puur, realistisch en eerlijk. Het is fantastisch om te zien hoe Ellen een video maakt die echt heel puur is. Dit zorgt ervoor dat het vanaf moment één prettig verloopt. Gezien mijn wens was het misschien niet een makkelijke opdracht, maar bij het zien van alle beelden: Wauw. Puurheid van een mens, emotie en topkwaliteit spat uiteen. Een creatief brein is wat Ellen absoluut heeft, maak daar als toekomstige opdrachtgever zeker gebruik van. Als ondernemer kon ik mij geen betere videograaf wensen!”

Dennis Keser, De Keser

“Na een oriënterend gesprek met Ellen wisten we het zeker: we gaan samen een gave brandvideo creëren, waarin we onze werkwijze en faciliteiten binnen ELMNTS lifestyle hub tot uiting willen brengen.

Ellen wist onze plannen direct om te zetten in een concreet plan van aanpak en dit vervolgens perfect te vangen in beeld. Ellen haar perfectionisme, oog voor detail en aanstekelijke enthousiasme hebben geresulteerd in een super gave brandvideo.

Ellen, super bedankt voor je inzet en fijne samenwerking! Wij zijn super blij met het eindresultaat.”

Elmnts Lifestyle Hub

Voorbeelden bedrijfsvideo’s: