Hi! 😀

Superleuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik ben Ellen Hut, 29 jaar en woon in Hellendoorn, Overijssel.
In 2017 ging ik samen met mijn vriend een jaar op wereldreis. Een geweldige reis, waar we tot op de dag van vandaag nog enorm dankbaar voor zijn. Deze reis hebben we vastgelegd. Met video’s. Gewoon amateuristisch, met de mobiel in de hand en naderhand de beelden achter elkaar geplakt. In eerste instantie waren de video’s een handige manier om het thuisfront updates te geven. Zo hoefden we niet de hele dag aan onze mobiel vastgekluisterd te zitten om onze vrienden en familie te appen. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer plezier in het maken van deze video’s. Mijn liefde voor videografie werd geboren.

“Je denkt altijd “Dit ga ik nooit meer vergeten”, maar dat doe je toch, helaas. Video’s zijn dan een fantastische manier om je waardevolle herinneringen te vereeuwigen.”

Nu we al enige tijd weer terug in Nederland zijn, ben ik enorm blij dat we dat jaar met video’s hebben vastgelegd! Want je denkt altijd “dit ga ik nooit meer vergeten”, maar toch doe je dat, helaas. Misschien niet de meest impactvolle momenten, maar juist die kleine geluksmomentjes tussendoor. Dan zijn video’s een fantastische manier om je waardevolle herinneringen te vereeuwigen.
Mocht je het nog leuk vinden om de video’s van onze wereldreis terug te kijken, bekijk deze dan hier.
Na onze wereldreis ging ik weer aan de slag in het werkgebied waarvoor ik opgeleid ben: Marketing & Communicatie. Zo dompelde ik mij een tijdje in de wereld van bedden en matrassen bij Auping. En ging ik daarna aan de slag bij strategisch communicatiebureau Raakkracht. Ik miste het maken van video’s, dus ik schafte een camera aan en volgde, naast mijn werk, een videocursus.
“Een regelrechte sprong in het diepe, maar ik voelde het aan alles: videografie.”
Afgelopen december besloot Raakkracht om een andere koers te varen. Om te doen waar écht de kracht ligt van Raakkracht: persoonlijke ontwikkeling. Ze kozen voor hun joy en het volgen van hun zielsmissie (wauw!). En wilden anderen helpen om hetzelfde te doen. Dit zette ook mij aan het denken. Wat vind ik nou écht leuk? Waar gaat mijn vuur van aan?
Een regelrechte sprong in het diepe, maar ik voelde het aan alles: videografie.
Afgelopen december scheurde ik naar de KvK om vanaf januari 2021 met De Filmhut te kunnen beginnen. Ik ben dankbaar voor deze kans en kan niet wachten om voor jou aan de slag te mogen!

Cheers, Ellen