Gratis masterclass2023-03-01T10:54:01+00:00

Gratis masterclass video, content & strategie

Of je nu ondernemer, marketeer, communicatiespecialist of contentcreator bent – een ding is zeker: je wilt graag actief aan de slag met het ‘uplevelen’ van jouw bedrijf. Je wéét dat video een fantastische tool is om impact mee te maken. Maar hoe ziet dat eruit voor jouw bedrijf?

Leer succesvol (video)content inzetten voor jouw bedrijf!

Meld je hieronder gratis aan:

 • Leer meer over waardevolle videocontent en een killer strategie;
 • Gratis masterclass waarbij je live al je vragen kunt stellen;
 • Leer praktische tips & tricks voor videostrategie voor jouw bedrijf;

 • Voor iedereen die impact wil maken met ijzersterke content!

Waarom deze masterclass?

“Video verbindt en kan jouw bedrijf naar een next-level tillen!”

Video’s zijn niet meer weg te denken uit de huidige tijd. En als bedrijf kan je er eigenlijk niet meer omheen. Video is daarbij veel meer geworden dan ‘gewoon een leuke video’. Met video kun je namelijk in korte tijd een persoonlijke connectie maken met jouw ideale doelgroep. Je kunt video op een strategische manier inzetten om je merk te laden. En je doelgroep kennis te laten maken met jou als persoon. Mensen kopen van mensen en de persoonlijke connectie daarbij is essentieel. Een fantastische manier om persoonlijke connectie te maken is door middel van video. Je kunt zelfs video inzetten om je employer branding een boost te geven en jouw ideale sollicitanten aan te trekken! Kortom: video verbindt en kan dé volgende stap zijn om jouw bedrijf naar een next-level te tillen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Anouk Calkhoven (eigenaresse Waanzinnig Content & Creatie) en Ellen Hut (eigenaresse De Filmhut). Wij geloven in de kracht van content. Want door te vertellen wie jij bent en wat jij doet, zorg je ervoor dat jouw ideale klant jou weet te vinden wanneer ze jou nodig hebben.

Over Anouk

Hey! Ik ben Anouk. Trotse eigenaresse van Waanzinnig Content & Creatie, gevestigd in Nijverdal. Al van jongs af aan haal ik heel veel plezier uit schrijven. Wat begon met het bedenken van korte spannende verhalen op 10-jarige leeftijd (niet van hoge kwaliteit, maar toch), ontwikkelde zich al snel in het schijven van gedichten en het volpennen van dagboeken.

Heerlijk vond ik het: mensen meenemen in een verhaal. En nog steeds! Al meer dan 10 jaar werk ik in het communicatievak en nog steeds ben ik er van overtuigd dat het vertellen van een goed verhaal, op de juiste manier, het belangrijkste is van allemaal.

Meer lezen over Anouk? Lees hier.

Over Ellen

Hi, ik ben Ellen! In 2017 ging ik op wereldreis samen met mijn vriend en ontdekte ik mijn liefde voor videografie. Met daarnaast meer dan 10 jaar ervaring in de marketing, heb ik mijn gouden combinatie gevonden: door middel van video ondernemers helpen in hun missie om de wereld een stukje mooier te maken.

Video is zoveel meer dan alleen beeld. Het is verbinding, vertrouwen en emotie. En laten dát juist de dingen zijn die belangrijk zijn om verkopen te realiseren voor jouw bedrijf. Ben jij klaar om impact te maken?

Meer lezen over Ellen? Lees hier.

Jij wil…

 • Meer impact maken met jouw bedrijf d.m.v. video’s;

 • Een ijzersterke contentstrategie waardoor je écht effectief communiceert;

 • Meer verkopen realiseren, door echte connecties te maken met video;

 • Jouw personal branding (en zelfs employer branding!) een boost geven door video strategisch in te zetten.

Jaaaa, ik meld mij aan!

Wat kost de masterclass?

Deze eerste editie van de masterclass is helemaal gratis!
Ook voor ons is dit de eerste keer en we zijn heel nieuwsgierig naar welke vragen jou als ondernemer bezighouden en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.
Daarvoor verwachten wij van jou dat je gezellig meedoet in een lekker interactieve avond waarbij we ook vooral elkaar als ondernemers inspireren. Zie het als een gezellige netwerkbijeenkomst, waarbij je met veel inspiratie en praktische handvatten aan de slag gaat die je direct kunt toepassen in de praktijk. Wat wil je nog meer?! 😉

Praktische info

Online: Wanneer je je aanmeldt, ontvang je van ons een deelnamelink. Kun je niet live aanwezig zijn? We sturen je een replay link die je naderhand 7 dagen kunt terugkijken.

Wat ga je leren

 • De rol van videografie in de huidige tijd;

 • Personal branding en het laden van je merk, d.m.v. video;

 • Hoe een ijzersterke contentstrategie er voor jouw bedrijf kan uitzien;

 • De cruciale succesfactoren voor jouw video’s;

 • Q&A’s beantwoorden over videocontent & strategie;

 • Concrete handvaten die je direct in de praktijk kunt toepassen!

Bonus, dit krijg je ook nog!

We gaan tijdens de Masterclass vooral lekker praktisch aan de slag, waardoor je naar huis gaat met concrete handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen!

Daarnaast doen we voor deze enthousiaste groep die zich heeft aangemeld voor de masterclass een fantastisch aanbod om jou van content voor een kwartaal of misschien wel een half jaar te voorzien!

Meld je aan voor de gratis masterclass!

Wij zijn mega enthousiast en hebben superveel zin om jou meer te leren over videocontent en de strategie die daarbij komt kijken. Alles om jou en jouw bedrijf een flinke boost te geven en jouw bedrijf te uplevelen!

Aanmelden gratis masterclass

FAQ’s

Leer ik ook Reels maken?2023-08-04T11:59:18+00:00

We snappen dat je graag concreet aan de slag wilt met het maken van Instagram Reels. Toch hebben we besloten om in deze masterclass Video, content & strategie ons te richten op video in het algemeen. Wij vinden het namelijk veel belangrijker dat jij de videoskills leert, want waar nu Instagram en TikTok erg populair zijn, kan dat in de toekomst een ander kanaal zijn. Jouw videoskills neem je echter altijd mee.

Is deze masterclass geschikt voor mij?2023-01-10T14:07:19+00:00

Deze Masterclass is bedoeld voor ondernemers, marketeers, communicatiespecialisten en contentcreators die hun bedrijf naar een next-level willen tillen. Je voelt dat je meer impact wil gaan maken en dat videocontent een waardevolle volgende stap kan zijn.

Hoeveel kost de masterclass?2023-01-10T14:06:41+00:00

Deze eerste editie van de masterclass is helemaal gratis!
Ook voor ons is dit de eerste keer en we zijn heel nieuwsgierig naar welke vragen jou als ondernemer bezighouden en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.
Daarvoor verwachten wij van jou dat je gezellig meedoet in een lekker interactieve online masterclass waarbij we ook vooral inspireren. Zie het als een gezellige online netwerkbijeenkomst, waarbij je met veel inspiratie en praktische handvatten krijgt waarmee jij direct aan de slag kunt. Wat wil je nog meer?! 😉

Hoe volg ik de masterclass?2023-01-10T14:07:01+00:00

Deze Masterclass wordt online gehouden via Zoom op woensdag 25 januari 2023. Wanneer je je hebt aangemeld, sturen we jou een deelnamelink. We starten om 16:00 uur en het programma duurt tot 17:30 uur. Naderhand hebben we nog uitloop tot 18:00 uur om eventuele vragen te beantwoorden. Kun je er niet live bij zijn? Achteraf krijg je een replay van de bijeenkomst, zodat je deze op een op jouw gewenst moment kunt terugkijken.

Titel

Ga naar de bovenkant