Loading...
Brandvideo2024-03-18T15:18:15+00:00

Brandvideo

Een brandfilm zorgt voor een optimale merkbeleving. In jouw brandvideo laat je zien wie je bent en vóór wie je er bent. Je vertelt jouw merkverhaal en die is uniek.

 

Het is fantastisch om te zien hoe mijn missie en visie tot leven is gekomen in deze brandvideo!”   – Miriam Alferink

 

Boek hier je call!

Jij wil…

 • Je onderscheiden van jouw concurrenten;

 • Versterk jouw expertise en laat zien wat je waard bent;

 • Maak connectie met video en bereik jouw ideale klant;

 • Meer sales en dus meer omzet!

Yes, dit wil ik!

Time to level up!

Jij levert kwaliteit aan jouw klant. En daarom is het ook tijd om jouw eigen uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Met een brandvideo laat jij zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klant kunt helpen.

Dit is waarom jij een brandvideo nodig hebt voor jouw bedrijf!

 • Versterk jouw expertise
  Laat zien wat je waard bent! Deel jouw verhaal op een persoonlijke, authentieke manier en laat zien dat jij een expert bent in jouw vakgebied. Hiermee bouw je aan vertrouwen en weet jouw ideale klant jou te vinden wanneer ze jou nodig hebben.
 • Bereik jouw ideale klant
  Je bereikt niet alleen jouw potentiële klant, je bereikt jouw ideale klant. En daar zit een verschil. Want jij wordt vooral blij van de klanten die jou energie geven. Ga maar eens na: jouw huidige lievelingsklanten… daar wil je er toch wel 100, 1000 of misschien wel 10.000 van?! Spreek gericht naar jouw lievelingsklant en laten we dit realiseren!
 • Connectie
  Iedereen kan gelikte foto’s op social media posten, maar dit zorgt niet voor connectie. Door middel van video’s zien jouw potentiële klanten wat voor type persoon jij bent en voelen ze of jij degene bent die bij hun past. Durf je kwetsbaar op te stellen, jouw verhaal te vertellen en te laten zien dat je er voor ze bent. Wedden dat je overspoeld wordt met positieve reacties?
 • Meer sales en dus meer omzet!
  Je laat je expertise zien, je laat aan jouw ideale klant zien hoe je haar kunt helpen. Door het format Brand Stories ben je consistent zichtbaar en dat zorgt voor vertrouwen. Jouw ideale klant weet dat ze op jou kan rekenen. En dat zorgt uiteindelijk dat jouw klant overgaat tot verkoop. Oftewel: Zichtbaarheid + vertrouwen = meer sales. 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ellen! Videograaf en videomarketeer.

Met mijn achtergrond van meer dan 10 jaar marketing en mijn liefde voor videografie heb ik de gouden combinatie gevonden: bedrijfsvideo’s maken voor ondernemers die de wereld een stukje mooier maken op het gebied van gezondheid, geluk, persoonlijke groei of duurzaamheid. Ik help jou heel graag om meer impact te maken. Are you ready?

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking
We plannen allereerst samen een call in om even kennis te maken. Welk verhaal wil je vertellen? Wat is je ideale doelgroep en waar ga je de video’s voor gebruiken? We bespreken welke videowensen je hebt en waar ik je bij kan helpen.

2. Videostrategie en merkverhaal
Met alleen een ‘mooie video’ red je het niet. We gaan voor pakkende, impactvolle video’s. Video’s die voor jou resultaat opleveren. Daarom gaat er veel aandacht uit naar de voorbereiding. Tijdens een strategie-call bespreken we jouw wensen en welke impact je wilt maken met de video’s. Met mijn marketingachtergrond help ik je om een ijzersterke videostrategie te creëren en jouw boodschap aan te scherpen. Wat maakt jou uniek? Waarom zou jouw ideale klant voor jou moeten kiezen en hoe kun jij ze helpen? Jouw videostrategie legt de basis voor de shootdag. Want een videostrategie is de weg naar jouw succes. Het is een plan van aanpak om jouw doelen te bereiken en je helpt te focussen op dat wat belangrijk is. Dat geeft je meer rust, overzicht én natuurlijk resultaat.

3. Shootdag
Spannend! Althans, de meeste ondernemers die ik voor mijn lens heb, vinden het even spannend. Maar gelukkig hoef jij alleen maar te vertellen over dat waar jij alles van weet: jouw vak. De rest laat jij lekker aan mij over. Ik let bijvoorbeeld op dingen als: hebben we in de eerste seconden van de video de kernboodschap te pakken? Is de boodschap helder genoeg? En laten we jouw persoonlijkheid goed naar voren komen? Omdat in de voorbereiding een heldere videostrategie hebben gecreëerd, kan ik hier tijdens de shootdag op een natuurlijke manier op aansturen, waardoor jij heel natuurlijk maar toch super krachtig overkomt!

4. Video’s
Sit back and relax. Na de shootdag ga ik voor je aan de slag met het editen van de beelden tot een mooie en pakkende brandvideo.

Neem contact met mij op

Lieve woorden

“Storytelling. Dat is Ellen haar ding. Alles is mogelijk en zij laat je groots denken. Dat zij kan filmen weet ik. Maar juist haar energie en de beleving en flexibiliteit die ze daaraan toevoegt, dat maakt voor mij het verschil. Het is echt een vakvrouw. En ze is ook nog eens onwijs leuk. Niet verder zoeken hoor. Bij Ellen moet je zijn!”

– Miriam, eigenaresse Miriam Alferink Coaching

Wat is een merkverhaal?

Klik op de blokken hieronder om meer te ontdekken.

Wat is precies een merkverhaal?2023-08-04T12:01:20+00:00

Google zegt hierover:
Een merkverhaal, ook wel brand story of corporate story genoemd, is het verhaal van jouw merk. Het beschrijft de kern van waarom je doet wat je doet. Op zo’n manier in woorden gevat dat het echt binnenkomt bij mensen.

Dit dus. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Het is jóuw verhaal, waarmee je jouw ideale doelgroep aanspreken. En nee, dat is dus geen Chat GPT-verhaaltje 😉. Het is een verhaal dat jouw bedrijf ademt. Jouw merkverhaal komt dan uiteindelijk als voice-over onder jouw brandvideo te staan. Het is persoonlijk, authentiek en ontzettend krachtig.

Hoe komt jouw merkverhaal tot stand?2023-08-04T12:02:00+00:00

We gaan altijd eerst samen in gesprek. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Wie is jouw ideale klant? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf en wat maakt jou uniek?
Zomaar een aantal vragen die van belang zijn om jouw merkverhaal tot stand te laten komen. We lopen dit samen door. Vervolgens zal ik een voorzet maken voor een pakkend merkverhaal.

Dit proces heeft tijd nodig. Ik leef me helemaal in in jouw bedrijf en wil juist als potentiële klant en als leek naar jouw verhaal luisteren. Hierbij komt ook zeker mijn jarenlange marketingkennis van pas. Is het helder genoeg? Snap ik wat je doet? En wat levert het mij als klant op wanneer ik bij je koop? Maar ook: zit er genoeg persoonlijkheid in, is het echt jóu?

Wanneer ik de conceptversie van jouw merkverhaal klaar heb, kijken we vervolgens samen of dit verhaal je raakt en schaven we bij waar nodig. We zorgen ervoor dat het helemaal jóuw verhaal wordt!

Voorbeeld merkverhaal2023-08-04T12:13:41+00:00

Hieronder vind je het uitgeschreven merkverhaal van Miriam Alferink:

Er is maar één vrouw zoals jij.
Dat is jouw grootste kracht.
Jij bent het mooiste wat jij jezelf en de wereld kunt geven.

Alles zit in jou.

Jij kunt leven en leiden van uit je hart.
Om meer uit jezelf te halen dan je ooit had gedacht.
Leven in full colour. Precies zoals jij bent.
Als vrouw, vriendin, moeder en als leider.

Jij kan innerlijke rust ervaren én impact maken.
Door te leren van het verleden, groots te dromen en te genieten van het nu.
Want dat is het moment waarop jij écht kunt geven, zien, steunen, liefhebben, dragen, lachen, groeien en vieren.
Echt verbinden.

Zie jezelf.
Zie jezelf echt.
Voel eens wat er allemaal mogelijk is.
De wereld ligt aan je voeten.

En het effect? Dat is magisch.
Voor jezelf. En voor de wereld om je heen.
Waar wacht je nog op?
Ga je mee? De tijd is altijd nu.

Deze is uiteindelijk als voice-over onder haar brandvideo geplaatst, bekijk deze hier.

Investering

Brandvideo

 • Video van 1,5-2 min in 4K kwaliteit
 • Inclusief videostrategie advies
 • Inclusief uitgewerkt merkverhaal
 • Inclusief editen en afkoop muziekrechten

*Excl. BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Boek vrijblijvend een call!

Titel

Ga naar de bovenkant