Reel Talks

Wat nou als wij samen in slechts 2 uur tijd, maar liefst 40 reels kunt maken?! Inderdaad. Dat is echt mega veel contentwaarde.
Met veel plezier stel ik je voor aan mijn nieuwe concept: Reel Talks. In korte video’s laat jij op een effectieve manier zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klanten kunt helpen.

 

Wil je jouw reels helemaal compleet maken? Kies dan voor Reel Talks+ sfeerbeelden om extra beelden toe te voegen aan jouw video’s.

Boek hier je call!

Jij wil…

 • In slechts 2 uur tijd ±40 reels;

 • Effectieve zichtbaarheid door mijn marketingkennis;

 • Laat zien wie je bent en hoe jij jouw klanten kunt helpen;

 • Meer sales en dus meer omzet!

Yes, dit wil ik!

Time to level up!

Jij levert kwaliteit aan jouw klant. En daarom is het ook tijd om jouw eigen uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Met kwalitatief goede en pakkende video’s laat jij zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klant kunt helpen.

Waarom Reel Talks?

 • Efficiëntie
  Bespaar tijd en krijg maar liefst 40 korte, pakkende video’s in slechts 2 uur!
 • Authentiek
  Deel jouw verhaal op een persoonlijke, authentieke manier. Laat zien wie je bent en hoe je jouw klant kunt helpen!
 • Effectieve zichtbaarheid 
  Met Reel Talks gaan we verder dan alleen maar video’s schieten. Met mijn marketingkennis- en ervaring help ik jou op jouw ideale klant te bereiken. Want jij wordt vooral blij van de klanten die jou energie geven. Ga maar eens na: jouw huidige lievelingsklanten… daar wil je er toch wel 100, 1000 of misschien wel 100.000 van?!
 • Meer sales en dus meer omzet!
  Met behulp van Reel Talks ben je consistent zichtbaar en dat zorgt voor vertrouwen. Jouw ideale klant weet dat ze op jou kan rekenen. En dat zorgt uiteindelijk dat jouw klant overgaat tot verkoop. Oftewel: Zichtbaarheid + vertrouwen = meer sales. 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ellen! Videograaf en videomarketeer.

Met mijn achtergrond van meer dan 10 jaar marketing en mijn liefde voor videografie heb ik de gouden combinatie gevonden: bedrijfsvideo’s maken voor ondernemers die de wereld een stukje mooier maken op het gebied van gezondheid, geluk, persoonlijke groei of duurzaamheid. Ik help jou heel graag om meer impact te maken. Doe mij gerust een berichtje om eens te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Johan Schultink
Johan Schultink
2024-07-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ellen heeft voor Cloud it Out een klantcase video gemaakt. Dit is zowel onze klant als ons zeer goed bevallen. Dit kwam niet alleen door het eindresultaat maar ook door de goede voorbereiding. Zeer tevreden!
Kevin Boeren
Kevin Boeren
2024-06-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Afgelopen weken heb ik een superfijne samenwerking gehad met Ellen. De reis die ik met haar maakte, klopt helemaal, van de prettige kennismaking tot de aflevering van de mooie beelden. Met haar commerciële achtergrond en creativiteit weet ze erg goed strategisch een draaiboek voor je op te zetten, zodat je de perfecte beelden krijgt. Ellen is een echte aanpakker en dat is zeker te merken in haar enthousiasme, waardoor de samenwerking op een leuke en vlotte manier verloopt. Kortom, Filmhut is een aanrader en een feestje om mee samen te werken.
Naviva Kraamzorg
Naviva Kraamzorg
2024-04-10
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij werken graag samen met Ellen! Ellen helpt ons bij het maken van promotiemateriaal en instructievideo's voor onze cliënten. We zijn altijd erg tevreden met de resultaten en ook de samenwerking met Ellen is erg prettig! Ze is flexibel, professioneel en efficiënt, waardoor we altijd met veel plezier samen aan projecten werken!
Iris Koning
Iris Koning
2024-03-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb Ellen (op hele korte termijn!) gevraagd voor een video op ons kantoor van PepsiCo. gelukkig voor mij, zei Ellen ja en planden we een date voor de week erop. In de voorbereiding heeft ze me ondersteunt en geadviseerd met het opzetten van het script. Hierdoor begonnen we beide voorbereid aan de dag. Ellen is heel benaderbaar, enthousiast en stelt (ervaren en onervaren sprekers voor de camera) gauw op hun gemak. Ze laat je je eigen ding doen (authentiek!), en adviseert en stuurt bij waar nodig (handig!). Haar creativiteit en professionaliteit hebben gezorgd voor een hele fijne dag en een ijzersterk eindresultaat. Ik ben mega tevreden en zou andere bedrijven aanraden met De Filmhut in zee te gaan voor mooie content.
Daisy Fundter
Daisy Fundter
2024-03-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Samenwerken met Ellen is een feestje. Naast een dosis energie en enthousiastme brengt ze ook veel kennis mee. Ze denkt goed mee en helpt om optimale resultaat te behalen. Wij zijn erg blij met Ellen en werken ook graag in de toekomst nog veel met haar samen.
Helen Kijftenbelt
Helen Kijftenbelt
2024-03-26
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ellen staat met haar "Filmhut" garant voor professionaliteit, creativiteit en heel veel enthousiasme. Ze denkt met je mee en maakt sfeervolle en mooie films die aansluiten bij je bedrijf en marketing doelstellingen.
Ellis Ter Hedde - Middelkamp
Ellis Ter Hedde - Middelkamp
2023-08-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb bijna 1,5 jaar met Ellen mogen werken aan het project Silo Art Tour Achterhoek. De street art kunstwerken hadden niet beter in beeld gebracht kunnen worden! Ellen denkt mee, werkt zelfstandig en is een hele fijne samenwerkingspartner. Een dikke aanrader!
Huidinstituut Borne Huidinstituut Borne
Huidinstituut Borne Huidinstituut Borne
2023-07-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Deze TOPPER heeft meer dan geweldig werk verricht! Mijn visie over mijn bedrijf heet Ellen in beeld weten te vangen. Daarnaast ben ik voorzien van geweldige content en super blij met alle video’s die Ellen voor ons heeft gemaakt. Heb je een eigen bedrijf en wil je meer content, je verhaal duidelijk op beeld én prachtige video’s van goede kwaliteit? Neem contact op met Ellen.

Hoe gaan we te werk?

1. Strategie-call
Uiteraard gaan we voor pakkende, impactvolle video’s voor jou. Daarom gaat er veel aandacht uit naar de voorbereiding. Tijdens een strategie-call bespreken we jouw wensen en welke impact je wilt maken met de video’s. Met mijn marketingachtergrond help ik je om een ijzersterke videostrategie te creëren. Jouw videostrategie legt de basis voor de shootdag.

2. Shootdag
Spannend! Althans, de meeste ondernemers die ik voor mijn lens heb, vinden het even spannend. Maar gelukkig hoef jij alleen maar te vertellen over dat waar jij alles van weet: jouw vak. De rest laat jij lekker aan mij over. Ik zorg er allereerst voor dat jij je op je gemak voelt 😉 Ook niet onbelangrijk. En natuurlijk kijken we samen hoe we jouw verhaal delen op een manier dat bij jou past en waarmee jij jouw ideale klant aanspreekt.

3. Video’s
Oplevering: jij ontvangt ±40 korte video’s van ongeveer 00:30 – 1 min lang.
Deze video’s zijn zonder muziek en ondertiteling. Je ontvangt van mij wel een korte handleiding hoe je dit heel gemakkelijk zelf kunt doen.
Zo kan ik de prijs laag houden én heb jij ook nog de meeste vrijheid om achteraf zelf video’s te mixen om weer nieuwe reels te maken. Dat is dus mega veel contentwaarde!
P.S. Je kunt er ook voor kiezen dat ik er tegen een kleine meerprijs jouw video’s wel voorzie van muziek en ondertiteling, handig als je hier zelf niet mee bezig wilt zijn!

Neem contact met mij op

Investering

Reel Talks

 • 2 uur filmen
 • ±40 reels van 00:30-01:00 min
 • Inclusief videostrategie
 • 4K kwaliteit
 • Inclusief quick guide om jouw video’s optimaal te posten!

In slechts 2 uur tijd kunnen wij jou dus van content voorzien voor een heel jaar!

*Excl. BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Deze video’s worden opgeleverd zonder muziek en ondertiteling. Zo kan ik de prijs laag houden én heb jij ook nog de meeste vrijheid om achteraf zelf video’s te mixen om weer nieuwe reels te maken. Je krijgt van mij gratis een quick guide om zelf heel gemakkelijk onder andere muziek en ondertiteling aan je video toe te voegen. Wil je je toch liever bezig houden met andere dingen en dit aan mij uitbesteden? Dat kan voor een kleine meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden!

Boek vrijblijvend een call!

Lieve woorden

“Deze TOPPER heeft meer dan geweldig werk verricht! Mijn visie over mijn bedrijf heeft Ellen in beeld weten te vangen. Daarnaast ben ik voorzien van geweldige content en super blij met alle video’s die Ellen voor ons heeft gemaakt. Heb je een eigen bedrijf en wil je meer content, je verhaal duidelijk op beeld én prachtige video’s van goede kwaliteit? Neem contact op met Ellen.”

Kelly, eigenaresse Huidinstituut Borne

Kies voor Reel Talks + sfeerbeelden

Voeg extra beelden toe aan je video’s! In een extra dagdeel schieten we sfeerbeelden die jouw video’s kracht bijzetten. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Yes, dit wil ik!

Voorbeelden Reel Talks + sfeerbeelden

Hieronder zie je voorbeelden van Reel Talks, aangevuld met sfeerbeelden voor de klant Huidinstituut Borne.

Ontstaan Huidinstituut Borne

Microneedling

Peelings

Praktijk

Laserontharing

Observ