Reel Talks

Wat nou als wij samen in slechts 2 uur tijd, maar liefst 40 reels kunt maken?! Inderdaad. Dat is echt mega veel contentwaarde.
Met veel plezier stel ik je voor aan mijn nieuwe concept: Reel Talks. In korte video’s laat jij op een effectieve manier zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klanten kunt helpen.

 

Wil je jouw reels helemaal compleet maken? Kies dan voor Reel Talks+ sfeerbeelden om extra beelden toe te voegen aan jouw video’s.

Boek hier je call!

Jij wil…

 • In slechts 2 uur tijd ±40 reels;

 • Effectieve zichtbaarheid door mijn marketingkennis;

 • Laat zien wie je bent en hoe jij jouw klanten kunt helpen;

 • Meer sales en dus meer omzet!

Yes, dit wil ik!

Time to level up!

Jij levert kwaliteit aan jouw klant. En daarom is het ook tijd om jouw eigen uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Met kwalitatief goede en pakkende video’s laat jij zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klant kunt helpen.

Waarom Reel Talks?

 • Efficiëntie
  Bespaar tijd en krijg maar liefst 40 korte, pakkende video’s in slechts 2 uur!
 • Authentiek
  Deel jouw verhaal op een persoonlijke, authentieke manier. Laat zien wie je bent en hoe je jouw klant kunt helpen!
 • Effectieve zichtbaarheid 
  Met Reel Talks gaan we verder dan alleen maar video’s schieten. Met mijn marketingkennis- en ervaring help ik jou op jouw ideale klant te bereiken. Want jij wordt vooral blij van de klanten die jou energie geven. Ga maar eens na: jouw huidige lievelingsklanten… daar wil je er toch wel 100, 1000 of misschien wel 100.000 van?!
 • Meer sales en dus meer omzet!
  Met behulp van Reel Talks ben je consistent zichtbaar en dat zorgt voor vertrouwen. Jouw ideale klant weet dat ze op jou kan rekenen. En dat zorgt uiteindelijk dat jouw klant overgaat tot verkoop. Oftewel: Zichtbaarheid + vertrouwen = meer sales. 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ellen! Videograaf en videomarketeer.

Met mijn achtergrond van meer dan 10 jaar marketing en mijn liefde voor videografie heb ik de gouden combinatie gevonden: bedrijfsvideo’s maken voor ondernemers die de wereld een stukje mooier maken op het gebied van gezondheid, geluk, persoonlijke groei of duurzaamheid. Ik help jou heel graag om meer impact te maken. Doe mij gerust een berichtje om eens te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Hoe gaan we te werk?

1. Strategie-call
Uiteraard gaan we voor pakkende, impactvolle video’s voor jou. Daarom gaat er veel aandacht uit naar de voorbereiding. Tijdens een strategie-call bespreken we jouw wensen en welke impact je wilt maken met de video’s. Met mijn marketingachtergrond help ik je om een ijzersterke videostrategie te creëren. Jouw videostrategie legt de basis voor de shootdag.

2. Shootdag
Spannend! Althans, de meeste ondernemers die ik voor mijn lens heb, vinden het even spannend. Maar gelukkig hoef jij alleen maar te vertellen over dat waar jij alles van weet: jouw vak. De rest laat jij lekker aan mij over. Ik zorg er allereerst voor dat jij je op je gemak voelt 😉 Ook niet onbelangrijk. En natuurlijk kijken we samen hoe we jouw verhaal delen op een manier dat bij jou past en waarmee jij jouw ideale klant aanspreekt.

3. Video’s
Oplevering: jij ontvangt ±40 korte video’s van ongeveer 00:30 – 1 min lang.
Deze video’s zijn zonder muziek en ondertiteling. Je ontvangt van mij wel een korte handleiding hoe je dit heel gemakkelijk zelf kunt doen.
Zo kan ik de prijs laag houden én heb jij ook nog de meeste vrijheid om achteraf zelf video’s te mixen om weer nieuwe reels te maken. Dat is dus mega veel contentwaarde!
P.S. Je kunt er ook voor kiezen dat ik er tegen een kleine meerprijs jouw video’s wel voorzie van muziek en ondertiteling, handig als je hier zelf niet mee bezig wilt zijn!

Neem contact met mij op

Investering

Reel Talks

 • 2 uur filmen
 • ±40 reels van 00:30-01:00 min
 • Inclusief videostrategie
 • 4K kwaliteit
 • Inclusief quick guide om jouw video’s optimaal te posten!

In slechts 2 uur tijd kunnen wij jou dus van content voorzien voor een heel jaar!

*Excl. BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Deze video’s worden opgeleverd zonder muziek en ondertiteling. Zo kan ik de prijs laag houden én heb jij ook nog de meeste vrijheid om achteraf zelf video’s te mixen om weer nieuwe reels te maken. Je krijgt van mij gratis een quick guide om zelf heel gemakkelijk onder andere muziek en ondertiteling aan je video toe te voegen. Wil je je toch liever bezig houden met andere dingen en dit aan mij uitbesteden? Dat kan voor een kleine meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden!

Boek vrijblijvend een call!

Lieve woorden

“Deze TOPPER heeft meer dan geweldig werk verricht! Mijn visie over mijn bedrijf heeft Ellen in beeld weten te vangen. Daarnaast ben ik voorzien van geweldige content en super blij met alle video’s die Ellen voor ons heeft gemaakt. Heb je een eigen bedrijf en wil je meer content, je verhaal duidelijk op beeld én prachtige video’s van goede kwaliteit? Neem contact op met Ellen.”

Kelly, eigenaresse Huidinstituut Borne

Kies voor Reel Talks + sfeerbeelden

Voeg extra beelden toe aan je video’s! In een extra dagdeel schieten we sfeerbeelden die jouw video’s kracht bijzetten. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Yes, dit wil ik!

Voorbeelden Reel Talks + sfeerbeelden

Hieronder zie je voorbeelden van Reel Talks, aangevuld met sfeerbeelden voor de klant Huidinstituut Borne.

Ontstaan Huidinstituut Borne

Microneedling

Peelings

Praktijk

Laserontharing

Observ