De samenwerking was zeer prettig en professioneel.

“Wij hebben gekozen voor De Filmhut omdat wij op zoek waren naar een videograaf met een eigen, moderne stijl. Wij ervaarden de samenwerking als zeer prettig en professioneel.”

Autobedrijf Swager, Bedrijfsvideo

We zijn erg blij met de newborn video en onze zoon later vast ook!

“Wij hebben van ons pasgeboren zoontje een new born video laten maken door Ellen. Het was een fijne en ongedwongen ochtend waarbij ze ons drietjes op film vastlegde. Ellen is heerlijk spontaan, lief én professioneel en gaf subtiele aanwijzingen waardoor de film er heel natuurlijk uitziet. Ook kwam ze zelf met leuke ideeën. We zijn heel erg blij met het resultaat en onze zoon later vast ook!”

Chantal & Bart, Newbornvideo

Elke keer weer bij het kijken van de video raakt en ontroerd het ons.

“Wij hebben voor onze zoon Felix een newbornvideo laten maken door Ellen. En wat zijn wij ontzettend blij én trots op deze prachtige video. Ellen heeft ervoor gezorgd dat elke keer bij het kijken van deze video het ons zó raakt en ontroerd. Deze beelden zijn zo waardevol en kostbaar. Ellen heeft telkens shots genomen van ons en van onze kleine zonder dat we het doorhadden. Wij gingen gewoon onze gang, waardoor de video heel natuurlijk is geworden. Lieve Ellen, dank voor de prachtige video die je voor ons hebt gemaakt. Onze familie en vrienden zijn ook enorm blij met deze prachtige, dierbare beelden.”

Edzard & Annelot Poppema, Newbornvideo Felix

Het is echt een mega dierbaar filmpje geworden

“Wij zijn super blij met het prachtige filmpje wat Ellen voor ons heeft gemaakt. Met een mix van muziek en de juiste beelden maakte het veel emoties los bij ons en onze naaste familieleden. Ellen filmt alles heel natuurlijk en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is absoluut geen ‘gemaakt’ filmpje. Ook vonden we dat Ellen erg leuke ideeën had wat uiteindelijk mooi past in het filmpje. Het is een mega dierbaar filmpje geworden waar we niet vaak genoeg naar kunnen kijken. Mocht je twijfelen om iets vast te laten leggen dan zal ik die twijfel wegnemen en adviseren gewoon contact te zoeken met De Filmhut. Foto’s en filmpjes zijn uiteindelijk de mooiste en dierbaarste herinneringen.”

Jordy & Lieske Hegeman, Newbornvideo Dies

Puurheid van een mens, emotie en topkwaliteit spat uiteen

“Als je het over De Filmhut hebt dan denk ik aan: puur, realistisch en eerlijk. Het is fantastisch om te zien hoe Ellen een video maakt die echt heel puur is. Dit zorgt ervoor dat het vanaf moment één prettig verloopt. Gezien mijn wens was het misschien niet een makkelijke opdracht, maar bij het zien van alle beelden: Wauw. Puurheid van een mens, emotie en topkwaliteit spat uiteen. Een creatief brein is wat Ellen absoluut heeft, maak daar als toekomstige opdrachtgever zeker gebruik van. Als ondernemer kon ik mij geen betere videograaf wensen!”

Alle emoties van de dag voelen we ook weer in onze trouwfilm

“Wanneer je gaat trouwen wil je dat het een dag wordt om nooit te vergeten, maar ook een dag die je daadwerkelijk in geen enkel detail meer vergeet. Hoewel je dan snel aan foto’s denkt, zijn wij heel dankbaar dat we Ellen hebben gevraagd om onze video te maken. Bewegende beelden geven zo mooi de sfeer en het gevoel op die dag weer en dat heeft Ellen voor ons ook ontzettend goed gedaan. Alle emoties die we gevoeld hebben, voelen we ook weer in onze trouwfilm. Ook de muziekkeuze hielp hier erg bij. Ellen heeft geluisterd naar onze wensen en kwam zelf met de muziek aan waar we direct enthousiast over waren! We zijn nogmaals onwijs dankbaar dat Ellen onze film heeft gemaakt. En dat terwijl we haar eigenlijk helemaal niet hebben opgemerkt die dag. Heerlijk en een echte aanrader!”

Marco & Lichelle Stegeman, Bruiloftvideo