Een aanrader voor jou als jij nog een videograaf zoekt

“Wij hadden Ellen van de Filmhut als onze videograaf voor onze bruiloft. Hartstikke spannend om iemand die je niet kent, zulke beelden toe te vertrouwen. Toch hadden we vanaf de eerste ontmoeting meteen de bevestiging dat zij een topper zou zijn. Als persoon kwam ze erg warm, enthousiast en super lief over. Wat is Ellen een leuke dame en wat heeft ze een passie voor het vak. Ze houdt rekening met al je wensen en wil er koste wat het kost met alles wat ze in zich heeft, jou een mooie herinnering op beeld geven. Dat is bij ons zeker gelukt. Drone beelden en geluidsopnames van je geloften? Niks is haar te gek. Ze is transparant en betrouwbaar en een aanrader voor jou als jij nog een videograaf zoekt. MAILEN DUS! Naar de Filmhut. Je gaat er geen spijt van krijgen. Liefs van ons!”

Niek & Tamara, Bruiloftvideo

Een echte topper!

“Door de bruiloft video die Ellen voor ons heeft gemaakt kunnen wij voor altijd blijven nagenieten van onze fantastische trouwdag! Ellen is super lief, mega enthousiast en doet echt haar best om de trouwvideo naar wens te maken! Ze staat open voor feedback en denkt graag in alles mee. Kortom, een echte topper! Wij zijn heel blij met jou en hopen dat je nog heel veel mensen blij mag maken met jouw creaties! Veel liefs, Sven & Jennifer”

Jennifer & Sven, Bruiloftvideo

Haar oog voor detail en aanstekelijke enthousiasme hebben geresulteerd in een super gave brandvideo

“Na een oriënterend gesprek met Ellen wisten we het zeker: we gaan samen een gave brandvideo creëren, waarin we onze werkwijze en faciliteiten binnen ELMNTS lifestyle hub tot uiting willen brengen.
Ellen wist onze plannen direct om te zetten in een concreet plan van aanpak en dit vervolgens perfect te vangen in beeld. Ellen haar perfectionisme, oog voor detail en aanstekelijke enthousiasme hebben geresulteerd in een super gave brandvideo.
Ellen, super bedankt voor je inzet en fijne samenwerking! Wij zijn super blij met het eindresultaat.”

Elmnts , Bedrijfsvideo

Haar positieve energie is zo fijn om mee samen te werken!

“Ellen moet je hebben. Ze gaat tot het uiterste om het resultaat te behalen dat je voor ogen hebt. Ze denkt ontzettend mee, is super professioneel en bovenal, het állerbelangrijkst, ze levert echt prachtig werk. Echt: wát fijn om zulke mooie videobeelden te hebben. Ik kan De Filmhut iedereen aanraden! Oh en wat ook heel leuk is, is om te zien dat dit echt haar passie is. Het plezier straalt er vanaf en die positieve energie is zo fijn om mee samen te werken!”

Sanne Beltman, Bedrijfsvideo Lily Fashion

Een absolute aanrader en eigenlijk gewoon onmisbaar!

“Wij hebben een prachtige bruiloftclip van De Filmhut ontvangen waarin alle fantastische momenten van onze dag gevangen zijn. Ellen is een lieve, spontane meid die op professionele wijze haar video shots maakt en verwerkt in een clip met erg mooie muziek. Wij hoefden geen wijzigingen aan te brengen, maar wil je dat wel dan geeft Ellen die ruimte. Een absolute aanrader en eigenlijk gewoon onmisbaar!”

Joyce & Robin, Bruiloftfilm

Dank je wel Ellen, je was fantastisch!

“Ellen heeft onze bruiloftsvideo gemaakt. De professionaliteit en deskundigheid waarmee zij te werk gaat is fantastisch. Zij is enorm creatief en doet alles voor het bereiken van het mooiste shot, terwijl ze onzichtbaar aanwezig is. Los daarvan is zij gewoon een supervrolijke lieverd. Dank je wel Ellen, je was fantastisch!”

Astrid & Robert, Bruiloftfilm

De samenwerking was zeer prettig en professioneel.

“Wij hebben gekozen voor De Filmhut omdat wij op zoek waren naar een videograaf met een eigen, moderne stijl. Wij ervaarden de samenwerking als zeer prettig en professioneel.”

Autobedrijf Swager, Bedrijfsvideo

We zijn erg blij met de newborn video en onze zoon later vast ook!

“Wij hebben van ons pasgeboren zoontje een new born video laten maken door Ellen. Het was een fijne en ongedwongen ochtend waarbij ze ons drietjes op film vastlegde. Ellen is heerlijk spontaan, lief én professioneel en gaf subtiele aanwijzingen waardoor de film er heel natuurlijk uitziet. Ook kwam ze zelf met leuke ideeën. We zijn heel erg blij met het resultaat en onze zoon later vast ook!”

Chantal & Bart, Newbornvideo

Elke keer weer bij het kijken van de video raakt en ontroerd het ons.

“Wij hebben voor onze zoon Felix een newbornvideo laten maken door Ellen. En wat zijn wij ontzettend blij én trots op deze prachtige video. Ellen heeft ervoor gezorgd dat elke keer bij het kijken van deze video het ons zó raakt en ontroerd. Deze beelden zijn zo waardevol en kostbaar. Ellen heeft telkens shots genomen van ons en van onze kleine zonder dat we het doorhadden. Wij gingen gewoon onze gang, waardoor de video heel natuurlijk is geworden. Lieve Ellen, dank voor de prachtige video die je voor ons hebt gemaakt. Onze familie en vrienden zijn ook enorm blij met deze prachtige, dierbare beelden.”

Edzard & Annelot Poppema, Newbornvideo Felix

Het is echt een mega dierbaar filmpje geworden

“Wij zijn super blij met het prachtige filmpje wat Ellen voor ons heeft gemaakt. Met een mix van muziek en de juiste beelden maakte het veel emoties los bij ons en onze naaste familieleden. Ellen filmt alles heel natuurlijk en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is absoluut geen ‘gemaakt’ filmpje. Ook vonden we dat Ellen erg leuke ideeën had wat uiteindelijk mooi past in het filmpje. Het is een mega dierbaar filmpje geworden waar we niet vaak genoeg naar kunnen kijken. Mocht je twijfelen om iets vast te laten leggen dan zal ik die twijfel wegnemen en adviseren gewoon contact te zoeken met De Filmhut. Foto’s en filmpjes zijn uiteindelijk de mooiste en dierbaarste herinneringen.”

Jordy & Lieske Hegeman, Newbornvideo Dies

Puurheid van een mens, emotie en topkwaliteit spat uiteen

“Als je het over De Filmhut hebt dan denk ik aan: puur, realistisch en eerlijk. Het is fantastisch om te zien hoe Ellen een video maakt die echt heel puur is. Dit zorgt ervoor dat het vanaf moment één prettig verloopt. Gezien mijn wens was het misschien niet een makkelijke opdracht, maar bij het zien van alle beelden: Wauw. Puurheid van een mens, emotie en topkwaliteit spat uiteen. Een creatief brein is wat Ellen absoluut heeft, maak daar als toekomstige opdrachtgever zeker gebruik van. Als ondernemer kon ik mij geen betere videograaf wensen!”

Alle emoties van de dag voelen we ook weer in onze trouwfilm

“Wanneer je gaat trouwen wil je dat het een dag wordt om nooit te vergeten, maar ook een dag die je daadwerkelijk in geen enkel detail meer vergeet. Hoewel je dan snel aan foto’s denkt, zijn wij heel dankbaar dat we Ellen hebben gevraagd om onze video te maken. Bewegende beelden geven zo mooi de sfeer en het gevoel op die dag weer en dat heeft Ellen voor ons ook ontzettend goed gedaan. Alle emoties die we gevoeld hebben, voelen we ook weer in onze trouwfilm. Ook de muziekkeuze hielp hier erg bij. Ellen heeft geluisterd naar onze wensen en kwam zelf met de muziek aan waar we direct enthousiast over waren! We zijn nogmaals onwijs dankbaar dat Ellen onze film heeft gemaakt. En dat terwijl we haar eigenlijk helemaal niet hebben opgemerkt die dag. Heerlijk en een echte aanrader!”

Marco & Lichelle Stegeman, Bruiloftvideo