De mooiste dag van je leven, voor altijd op video!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Een fantastische dag waar jullie lang naar uitkijken: het vieren van de liefde samen met vrienden en familie. Een enorm bijzondere dag, helemaal van jullie.
Ik leg deze dag graag voor jullie vast op video. Leuk om de gasten na afloop als ‘bedankje’ te sturen! En natuurlijk om zelf de video met een beetje heimwee weer opnieuw en opnieuw te kunnen bekijken. Want bewegend beeld roept de mooiste, waardevolle herinneringen op.
Twijfel je nog? Eén ding is zeker, van een mooie bruiloftvideo krijg je nooit spijt. Het is namelijk een herinnering voor het leven.
Neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie wensen en kijken samen of ik de juiste persoon voor jullie ben.
Ik kijk er nu al naar uit! Hopelijk tot snel! 😀

Prijzen 2022

Stap A. Kies het aantal uren dat je mij wilt laten filmen.

Original

 • 8 uur filmen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Inclusief afkoop muziekrechten
 • Full HD kwaliteit
 • Gereed binnen 4 weken

Plus

 • 10 uur filmen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Inclusief afkoop muziekrechten
 • Full HD kwaliteit
 • Gereed binnen 4 weken

Premium

 • 12 uur filmen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Inclusief afkoop muziekrechten
 • Full HD kwaliteit
 • Gereed binnen 4 weken

*Krijg nu €50,- cashback wanneer ik jouw video na afloop online mag plaatsen op mijn website en social media-kanalen. Zo krijg jij korting en kan ik aan mijn portfolio bouwen. Een win-win!

De prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten.

Reiskosten
– Tot eerste 100 km gratis, daarna €0,26/km
– €30 per uur reistijd.

Uiteraard kunnen jullie mij naar behoefte inzetten. Zo kunnen ze ervoor kiezen om mij een gedeelte van de dag te laten komen of misschien wel de gehele dag. De meeste bruidsparen kiezen voor zo’n 10 uur per dag. Ik ben er dan bij vanaf ’s ochtends vroeg tot eind van de middag en film dan momenten als het aankleden, de eerste ontmoeting, het ‘fotoshoot-moment’ waarbij ik ook film, de ceremonie en het toast- en taartmoment.

Na jullie mooie trouwdag begint het ‘onzichtbare gedeelte’ van het proces, maar zeker niet het kleinste gedeelte: het editen van de beelden. Ik ben minimaal 4 dagen bezig om de beelden tot een mooie video te maken. Een creatief proces wat de bruiloftvideo helemaal af gaat maken!

Stap B. Kies optionele toevoegingen aan je pakket:

Dronebeelden

 • Jullie bruiloftsfilm krijgt een supergave extra en wordt voorzien van dronebeelden. Deze optie is weer- en locatieafhankelijk en deze optie zal daarom alleen in rekening worden gebracht indien er ook daadwerkelijk beelden worden geschoten.

Ceremonie opname

 • Door mijn tweede camera op statief te zetten, kan ik de gehele ceremonie voor jullie opnemen. Tevens wordt bij deze optie de audio opgenomen. Op die manier kunnen jullie je gehele ceremonie opnieuw terugkijken!

Video gastenboek

 • Een soort gastenboek, maar dan op video! Een unieke manier om jouw gasten een boodschap achter te laten!

Stap C. Gratis kennismaking

Zijn jullie enthousiast? Superleuk! Neem dan gerust contact met mij op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tevens is er dan natuurlijk ook ruimte voor vragen en om eventuele specifieke wensen door te nemen.

P.S. Nog op zoek naar een fantastische fotograaf om jullie dag vast te leggen? Ik werk graag samen met Merlin van MadebyMerlin. Vraag mij gerust om meer info.

Contact

Reviews

“Wanneer je gaat trouwen wil je dat het een dag wordt om nooit te vergeten, maar ook een dag die je daadwerkelijk in geen enkel detail meer vergeet. Hoewel je dan snel aan foto’s denkt, zijn wij heel dankbaar dat we Ellen hebben gevraagd om onze video te maken. Bewegende beelden geven zo mooi de sfeer en het gevoel op die dag weer en dat heeft Ellen voor ons ook ontzettend goed gedaan. Alle emoties die we gevoeld hebben, voelen we ook weer in onze trouwfilm. Ook de muziekkeuze hielp hier erg bij. Ellen heeft geluisterd naar onze wensen en kwam zelf met de muziek aan waar we direct enthousiast over waren! We zijn nogmaals onwijs dankbaar dat Ellen onze film heeft gemaakt. En dat terwijl we haar eigenlijk helemaal niet hebben opgemerkt die dag. Heerlijk en een echte aanrader!”

Marco & Lichelle Stegeman

“Wij hebben een prachtige bruiloftclip van De Filmhut ontvangen waarin alle fantastische momenten van onze dag gevangen zijn. Ellen is een lieve, spontane meid die op professionele wijze haar video shots maakt en verwerkt in een clip met erg mooie muziek. Wij hoefden geen wijzigingen aan te brengen, maar wil je dat wel dan geeft Ellen die ruimte. Een absolute aanrader en eigenlijk gewoon onmisbaar!”

Joyce & Robin

“Ellen heeft onze bruiloftsvideo gemaakt. De professionaliteit en deskundigheid waarmee zij te werk gaat is fantastisch. Zij is enorm creatief en doet alles voor het bereiken van het mooiste shot, terwijl ze onzichtbaar aanwezig is. Los daarvan is zij gewoon een supervrolijke lieverd. Dank je wel Ellen, je was fantastisch!”

Astrid & Robert

Bekijk bruiloftvideo’s: