Loading...
Bruiloftvideo2022-10-13T12:12:47+00:00

De mooiste dag van je leven, voor altijd op video!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Een fantastische dag waar jullie lang naar uitkijken: het vieren van de liefde samen met vrienden en familie. Een enorm bijzondere dag, helemaal van jullie.
Ik leg deze dag graag voor jullie vast op video. Leuk om de gasten na afloop als ‘bedankje’ te sturen! En natuurlijk om zelf de video met een beetje heimwee weer opnieuw en opnieuw te kunnen bekijken. Want bewegend beeld roept de mooiste, waardevolle herinneringen op.
Twijfel je nog? Eén ding is zeker, van een mooie bruiloftvideo krijg je nooit spijt. Het is namelijk een herinnering voor het leven.
Neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie wensen en kijken samen of ik de juiste persoon voor jullie ben.
Ik kijk er nu al naar uit! Hopelijk tot snel! 😀

Boekingen voor 2023 zijn geopend! 

Prijzen & info

Jullie mooiste dag vastleggen op video voor een blijvende herinnering waar jullie je hele leven plezier van gaan hebben, kan al vanaf €2500,- incl. BTW.

Ik ben er de hele dag bij, van ‘s ochtends vroeg tot aan het einde van de middag. Ik film dan momenten zoals het aankleden, de eerste ontmoeting, het ‘fotoshoot-moment’ waarbij ik ook film, de ceremonie en het toast- en taartmoment. Wil je dat ik ook beelden van jullie avondfeest vastleg? Dan kun je die uren er optioneel bijboeken. Ook zijn er andere opties bij te boeken zoals dronebeelden, ceremonieopname apart en een videogastenboek. Neem gerust contact met mij op voor een offerte.

Na jullie mooie trouwdag begint het ‘onzichtbare gedeelte’ van het proces, maar zeker niet het kleinste gedeelte: het editen van de beelden. Ik ben minimaal 4 dagen bezig om de beelden tot een mooie video te maken. Een creatief proces wat de bruiloftvideo helemaal af gaat maken!

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Reviews

“Door de bruiloft video die Ellen voor ons heeft gemaakt kunnen wij voor altijd blijven nagenieten van onze fantastische trouwdag! Ellen is super lief, mega enthousiast en doet echt haar best om de trouwvideo naar wens te maken! Ze staat open voor feedback en denkt graag in alles mee. Kortom, een echte topper! Wij zijn heel blij met jou en hopen dat je nog heel veel mensen blij mag maken met jouw creaties! Veel liefs, Sven & Jennifer”

Jennifer & Sven

“Wij hadden Ellen van de Filmhut als onze videograaf voor onze bruiloft. Hartstikke spannend om iemand die je niet kent, zulke beelden toe te vertrouwen. Toch hadden we vanaf de eerste ontmoeting meteen de bevestiging dat zij een topper zou zijn. Als persoon kwam ze erg warm, enthousiast en super lief over. Wat is Ellen een leuke dame en wat heeft ze een passie voor het vak. Ze houdt rekening met al je wensen en wil er koste wat het kost met alles wat ze in zich heeft, jou een mooie herinnering op beeld geven. Dat is bij ons zeker gelukt. Drone beelden en geluidsopnames van je geloften? Niks is haar te gek. Ze is transparant en betrouwbaar en een aanrader voor jou als jij nog een videograaf zoekt. MAILEN DUS! Naar de Filmhut. Je gaat er geen spijt van krijgen. Liefs van ons!”

Niek & Tamara

“Wij hebben een prachtige bruiloftclip van De Filmhut ontvangen waarin alle fantastische momenten van onze dag gevangen zijn. Ellen is een lieve, spontane meid die op professionele wijze haar video shots maakt en verwerkt in een clip met erg mooie muziek. Wij hoefden geen wijzigingen aan te brengen, maar wil je dat wel dan geeft Ellen die ruimte. Een absolute aanrader en eigenlijk gewoon onmisbaar!”

Joyce & Robin

“Ellen heeft onze bruiloftsvideo gemaakt. De professionaliteit en deskundigheid waarmee zij te werk gaat is fantastisch. Zij is enorm creatief en doet alles voor het bereiken van het mooiste shot, terwijl ze onzichtbaar aanwezig is. Los daarvan is zij gewoon een supervrolijke lieverd. Dank je wel Ellen, je was fantastisch!”

Astrid & Robert

“Wanneer je gaat trouwen wil je dat het een dag wordt om nooit te vergeten, maar ook een dag die je daadwerkelijk in geen enkel detail meer vergeet. Hoewel je dan snel aan foto’s denkt, zijn wij heel dankbaar dat we Ellen hebben gevraagd om onze video te maken. Bewegende beelden geven zo mooi de sfeer en het gevoel op die dag weer en dat heeft Ellen voor ons ook ontzettend goed gedaan. Alle emoties die we gevoeld hebben, voelen we ook weer in onze trouwfilm. Ook de muziekkeuze hielp hier erg bij. Ellen heeft geluisterd naar onze wensen en kwam zelf met de muziek aan waar we direct enthousiast over waren! We zijn nogmaals onwijs dankbaar dat Ellen onze film heeft gemaakt. En dat terwijl we haar eigenlijk helemaal niet hebben opgemerkt die dag. Heerlijk en een echte aanrader!”

Marco & Lichelle Stegeman

Bekijk bruiloftvideo’s:

FAQ’s

Wat wordt de lengte van een bruiloftvideo?2022-06-01T11:29:57+00:00

Hoelang een bruiloftvideo uiteindelijk duurt, verschilt. Ik neem het aantal minuten nooit als richtlijn, want ik kijk vooral naar hoe een video lekker pakkend blijft. Om toch een schatting te doen kun je uitgaan van zo’n 5 tot 7 minuten vol met waardevolle beelden die jullie de rest van je leven nog gaan bekijken! <3

Hoe gaat de betaling van een bruiloftfilm?2022-06-01T11:27:10+00:00

De betaling van een bruiloftvideo gaat in 2 delen. Wanneer jullie zeggen JA, IK WIL! dan stuur ik een officiële offerte, die ik getekend van jullie terug moet krijgen. Vervolgens volgt ook een aanbetaling van ongeveer 50% van het totaalbedrag.
Wanneer zowel de offerte is ondertekend en de aanbetaling is gedaan, dan is de opdracht officieel bevestigd en de datum definitief. De reden dat ik het op deze manier doe, is om van beiden kanten commitment te krijgen. Ik ben er op deze manier zeker van dat jullie door mij jullie dag willen laten vastleggen en jullie zijn er zeker van dat ik de datum voor jullie heb geboekt! 🙂

Kan ik de muziek onder de video zelf kiezen?2022-02-09T12:33:52+00:00

Dat hangt er vanaf of jullie de video straks online willen delen of lekker voor jullie zelf willen houden. Wanneer je de video online gaat delen via bijvoorbeeld social media, dan heb je te maken met auteursrechten. Ik ben aangesloten bij het muziekplatform Artlist, waar ik de muziek met muziekrechten afkoop. Dit zit voor jullie al bij de prijs inbegrepen. Wil je je video straks offline gebruiken (dus alleen voor eigen gebruik), dan kun je elk gewenst muziekje onder plaatsen. Geef dit dan ook gerust aan, zodat ik jullie gewenste muziek eronder kan zetten. Denk hier goed over na, want wil je uiteindelijk toch je video online delen, dan krijg je zeer waarschijnlijk een muziekrechten-claim en dat kan zorgen voor een flinke boete. En dat wil je uiteraard niet 😉

Titel

Ga naar de bovenkant