Silo Art Tour-project

Ruim 1,5 jaar had ik een spreekwoordelijk strippenkaartje naar de Achterhoek. Ik heb namelijk op maar liefst 10 locaties silo’s zien transformeren tot ware kunstwerken. Ik mocht elk proces van begin tot het einde vastleggen op video. Elke locatie kreeg z’n eigen kunstenaar en zo ontstond op elke plek weer een andere parel. Van tevoren had ik nooit kunnen bedenken hoe gigantisch tof dit project van Silo Art Tour Achterhoek zou worden. Een project dat niet alleen lokaal, maar zelfs wereldwijd zichtbaar is geworden!

In de video hiernaast blik ik met veel plezier terug op de vele mooie kunstwerken die zijn gerealiseerd 🧡. Check onderaan deze pagina alle video’s van de kunstwerken.

Neem vrijblijvend contact op

Lieve woorden

Ik heb bijna 1,5 jaar met Ellen mogen werken aan het project Silo Art Tour Achterhoek. De street art kunstwerken hadden niet beter in beeld gebracht kunnen worden! Ellen denkt mee, werkt zelfstandig en is een hele fijne samenwerkingspartner. Een dikke aanrader!

Ellis ter Hedde-Middelkamp, Marketing & PR Silo Art Tour

Video’s Silo Art Tour

Het leuke is: de Silo Art Tour heeft – de naam zegt het al – verschillende fiets- en autoroutes uitgestippeld voor jou om deze mooie kunstwerken in het echt te bekijken 🚗🚲. Check daarvoor vooral even hun website: siloarttourachterhoek.nl.  Bekijk de video’s van alle silo-kunstwerken hieronder. Je maakt dan o.a. kennis met de kunstenaar en het verhaal achter het kunstwerk.

  1. Aalten

2. Winterswijk

3. Lochem

4. Bronckhorst

5. Sinderen

6. Doetinchem

7. Oost Gelre

8. Berkelland

9. Doesburg

10. Montferland