Brand Stories

Brand stories zijn een fantastische manier om als ondernemer zichtbaar te zijn op social media. In korte video’s laat jij op een authentieke manier zien wie jij bent en hoe jij jouw ideale klanten kunt helpen. Dit resulteert in méér sales, méér klanten die bij jou passen en dus méér waar jij blij van wordt!

 

Wil je jouw Brand Stories helemaal compleet maken? Kies dan voor Brand Stories +sfeerbeelden om extra beelden toe te voegen aan jouw video’s.

Boek hier je call!

Jij wil…

 • In korte tijd veel content!

 • Laat zien wie je bent en hoe jij jouw klanten kunt helpen;

 • Meer sales en dus meer omzet!

Yes, dit wil ik!

Time to level up!

Jij levert kwaliteit aan jouw klant. En daarom is het ook tijd om jouw eigen uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Met kwalitatief goede en pakkende video’s laat jij zien wie je bent en hoe jij jouw ideale klant kunt helpen.

Dit is waarom jij Brand Stories nodig hebt voor jouw bedrijf!

 • In weinig tijd veel content
  In 4 uur schieten we 20 korte, pakkende video’s van zo’n 30 sec.
 • Deel jouw verhaal
  Deel jouw verhaal op een persoonlijke, authentieke manier. Hiermee bouw je aan vertrouwen en weet jouw ideale klant jou te vinden wanneer ze jou nodig heeft.
 • Bereik jouw ideale klant
  Je bereikt niet alleen jouw potentiële klant, je bereikt jouw ideale klant. En daar zit een verschil. Want jij wordt vooral blij van de klanten die jou energie geven. Ga maar eens na: jouw huidige lievelingsklanten… daar wil je er toch wel 100, 1000 of misschien wel 10.000 van?! Spreek gericht naar jouw lievelingsklant en laten we dit realiseren!
 • Meer sales en dus meer omzet!
  Je laat je expertise zien, je laat aan jouw ideale klant zien hoe je haar kunt helpen. Met behulp van Brand Stories ben je consistent zichtbaar en dat zorgt voor vertrouwen. Jouw ideale klant weet dat ze op jou kan rekenen. En dat zorgt uiteindelijk dat jouw klant overgaat tot verkoop. Oftewel: Zichtbaarheid + vertrouwen = meer sales. 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ellen! Videograaf en videomarketeer.

Met mijn achtergrond van meer dan 10 jaar marketing en mijn liefde voor videografie heb ik de gouden combinatie gevonden: bedrijfsvideo’s maken voor ondernemers die de wereld een stukje mooier maken op het gebied van gezondheid, geluk, persoonlijke groei of duurzaamheid. Ik help jou heel graag om meer impact te maken. Are you ready?

Hoe gaan we te werk?

1. Strategie-call
Uiteraard gaan we voor pakkende, impactvolle video’s voor jou. Daarom gaat er veel aandacht uit naar de voorbereiding. Tijdens een strategie-call bespreken we jouw wensen en welke impact je wilt maken met de video’s. Met mijn marketingachtergrond help ik je om een ijzersterke videostrategie te creëren. Jouw videostrategie legt de basis voor de shootdag.

2. Shootdag
Spannend! Althans, de meeste ondernemers die ik voor mijn lens heb, vinden het even spannend. Maar gelukkig hoef jij alleen maar te vertellen over dat waar jij alles van weet: jouw vak. De rest laat jij lekker aan mij over. Ik zorg er allereerst voor dat jij je op je gemak voelt 😉 Ook niet onbelangrijk.  En natuurlijk kijken we samen hoe we jouw verhaal delen op een manier dat bij jou past en waarmee jij jouw ideale klant aanspreekt.

3. Video’s
Ik maak korte, sterke video’s voor je. In totaal krijg je 20 video’s van zo’n 30 seconden. Genoeg om de komende tijd voorzien te zijn van lekker veel social media content!

Neem contact met mij op

Lieve woorden

“Deze TOPPER heeft meer dan geweldig werk verricht! Mijn visie over mijn bedrijf heeft Ellen in beeld weten te vangen. Daarnaast ben ik voorzien van geweldige content en super blij met alle video’s die Ellen voor ons heeft gemaakt. Heb je een eigen bedrijf en wil je meer content, je verhaal duidelijk op beeld én prachtige video’s van goede kwaliteit? Neem contact op met Ellen.”

Kelly, eigenaresse Huidinstituut Borne

Kies voor Brand Stories + sfeerbeelden

Voeg extra beelden toe aan je video’s! In een extra dagdeel schieten we sfeerbeelden die jouw video’s kracht bijzetten.

Yes, dit wil ik!

Voorbeelden Brand Stories + sfeerbeelden

Hieronder zie je voorbeelden van Brand Stories, aangevuld met sfeerbeelden voor de klant Huidinstituut Borne.

Ontstaan Huidinstituut Borne

Microneedling

Peelings

Praktijk

Laserontharing

Observ

Investering

Brand Stories

 • 4 uur filmen
 • 20 video snippets van ongeveer 30 seconden
 • Inclusief videostrategie
 • 4K kwaliteit
 • Inclusief editen en afkoop muziekrechten

Brand Stories + sfeerbeelden

 • 8 uur filmen
 • 15 brand stories ‘normaal’ + 5 brand stories + sfeerbeelden van ongeveer 30 seconden
 • Inclusief videostrategie
 • 4K kwaliteit
 • Inclusief editen en afkoop muziekrechten

*Excl. BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Boek vrijblijvend een call!